Kuvalliset henkilökortit


Olemme valmistaneet henkilökortteja jo vuodesta 2006 asti omilla koneilla useille sadoille yrityksille.


Eduskunta on hyväksynyt työturvallisuuslain muutoksen, jolla säädetään rakennustyömaata johtavalle tai valvovalle rakennuttajalle velvollisuus huolehtia siitä, että jokaisella siellä työskentelevällä on työmaalla liikkuessaan näkyvillä henkilön yksilöivä kuvallinen henkilökortti veronumerolla. Henkilökortin käyttö koskee talonrakentamista, korjausrakentamista ja erikoisurakointia, kuten lvi- ja sähkötyötä sekä maa- ja vesirakentamista.

Rakennustyömaalla työskentelevällä henkilöllä täytyy olla näkyvissä kuvallinen henkilötunniste. Rakennustyömailla henkilötunnisteessa täytyy olla 1.9.2012 alkaen merkittynä myös veronumero.

Kuvallisesta henkilökortista on käytävä ilmi työntekijän nimi, veronumero, työnantaja tai se onko henkilö itsenäinen työnsuorittaja. Itsenäisen työnsuorittajan osalta tämä merkitsee muun muassa toiminimen tai vastaavan näkymistä.

Tilaa yrityksellesi kuvalliset henkilökortit korttipidikkeellä.


◉  HDP-siirtokalvotulostimella tulostusjälki on laadultaan loistavaa. Siirtokalvo tekee kortin tulostuksesta myös erittäin kestävän.
◉  Henkilökortin koko 87 x 56 mm (pankkikortti koko).
◉  Kestävää PVC-muovia.
◉  UV säteilyltä ja kulumiselta suojaava pinnoite.
◉  Paksuus 0,76mm.
◉  Korttipidikkeet myös kaulanauhalla tai palloketjulla (nikkelivapaa).
◉  Nopea toimitusaika, yleensä samana päivänä pienissä erissä + postitus.


Hinta 25 €/kpl, sis. kuvauksen studiossamme ja henkilökortin suunnittelun, toimitus- ja laskutuskulut lisätään loppusummaan.

Voit myös lähettää itse otetun kuvan + yritystiedot tai valmiin henkilökortin tulostusta varten.